מרק לימון וביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לימון ומרק ביצה. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם ביצים, אבקת זעפרן, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו סלט מקרוני ביצה מתובל.
הוראות
מביאים מלאי לרתיחה עם זעפרן, עלה דפנה, קליפת לימון. כיסוי ותלול 5 דקות ולאחר מכן לכבות את החום ולהסיר עלה דפנה לקלף.
להקציף ביצים וחלמונים עם מיץ לימון ורוטב חם.
לטאטא ב 1/2 כוס המרק כדי למתן את הביצים.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך המרק ואז להפוך את החום על נמוך לטאטא יחד עד מרק מתעבה מעט, 4 עד 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מרק מצקת לתוך קערות העליון עם כמה פיתות צ ' יפס.