המתכון קל מרק מיסו סיר אחד מתאים למי שמחפש סגנון אוכל יפני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 56 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו מים, פתיתי בוניטו, טופו משי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מרק. מתכונים דומים: מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו מרק עוף מיסו קל.
הוראות
1
מערבבים מים, קומבו, פתיתי בוניטו בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. צמצם לרתיחה חשופה ומבשל במשך 5 דקות.
הסר מהחום, תן מגניב במשך 5 דקות, ואז לסנן דרך מסננת בסדר רשת. להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להחזיר מרק לסיר בינוני ולהגדיר על אש נמוכה כדי לשמור על חם, אבל לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מניחים מסננת רשת עדינה במרק ומוסיפים את הדבק miso למסננת. השתמש בחלק האחורי של כף כדי ללחוץ על הדבק דרך המסננת לתוך המרק, להשליך דגנים גדולים שאינם עוברים.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
הוסף טופו, wakame, פטריות, ו cockles (אם משתמשים), ולאפשר לבשל ללא רותחים עד החומרים חמים wakame יש מחדש hydrated, כחמש דקות.