מרק מלון יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך גראפה, מקלות לחם crostini, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מרק מלון, מרק מלון קר, ו מרק מלון משובש.
הוראות
1
מניחים קוביות מלון, מיץ לימון, סוכר לבן, דבש, וקמצוץ מלח בבלנדר ומחית במשך 1 דקה. לאחר מכן להוסיף את מנטה ויוגורט ו רסק עוד 1 דקה. בעוד pureing, להוסיף את הגראפה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גרפה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להעביר את מחית לכד זכוכית. להכניס למקרר.
3
מגישים עם מקלות לחם crostini עטוף prosciutto כדי לשפר את הטעמים המתוקים של המרק.