תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק מלפפון צונן. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלפפון, שמיר, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק מלפפון צונן, מרק מלפפון צונן, ו מרק מלפפון צונן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המלפפון והעגבניות בבלנדר, בהזמנת 1/4 כוס מכל אחד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מוסיפים את פלפל, בצל, חומץ, 1 כפית כל שמיר ופטרוזיליה, שום שן 1 והסוכר; מחית עד חלקה. לעבור דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. מתבלים עם 1 כפית מלח. מקררים עד מקורר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חלץ
פטרוזיליה
חומץ
שום
ציפורן
בצל
סוכר
שמיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
1
מחממים את השום הנותר עם שמן הזית במחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את קוביות הלחם ואת 3 כפיות הנותרים כל שמיר ופטרוזיליה. לבשל, ערבוב, עד זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות. זרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
פטרוזיליה
שום
שמיר
3
יוצקים את המרק לתוך קערות צוננות. קוביות מלפפון שמורות ועגבניות; מפזרים לתוך המרק.