מרק סטקייה יפני קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. גשו לסופר וקנו פטריות, מים, אפונה שלג, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 386 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה נהדר. נסו הסטקייה היפנית סלט זנגביל רוטב חקיין שוגון סטייק, Outback Steakhouse Walkabout מרק, ו Outback Steakhouse מרק תפוחי אדמה-חקיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את ציר עוף, מים, זנגביל, שום, ורוטב סויה לרתיחה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את העוף, ולחזור לרתיחה. הפחיתו את החום לרמה בינונית-נמוכה, והמשיכו להתבשל עד שהעוף יהיה רך ולא יהיה ורוד יותר מבפנים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מערבבים את אפונה שלג וגזר, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מוסיפים את הפטריות, וממשיכים להתבשל עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, ומגישים.