מרק סידן-בשר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך אצות נורי, פלפל, פטריות כגון shiitakes, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לבשל את הספר: רוסטביף על עצמות מח, צלעות בקר צלויות או צלעות בקר קצרות, ו בשר טחון עם כרוב מסולסל עשיר בסידן (ללא ביצה, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
In a medium bowl, soak the barley in 8 cups of water for 8 hours or overnight.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
Drain and discard water.In a large, heavy, non-aluminum soup pot on high heat bring water, beef bones,onion, garlic, bay leaf and vinegar to a boil. Skim foam from the stock the first few minutes, then reduce heat to simmer and cook for 2 hours, uncovered.Strain stock and discard or save the stock ingredients. Rinse and wipe pot clean and return stock to it and place back on low heat to simmer. It is best to keep the fat floating on the top of the stock as calcium must be eaten with fat to be absorbed.