מרק סלרי ואגס יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 129 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפלים, פטרוזיליה, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, סלט סלרי, אגס ורוקט, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את השום, שאלוט, ובצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הסלריאק, גזר, סלרי, תפוחי אדמה וכוס 1 של מרק הירקות; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מחוממים, כ -5 דקות לפני שפיכת המרק הנותר. מתבלים בפלפל, טרגון, מרווה, טימין ופטרוזיליה; מערבבים בעדינות את האגסים לתוך התערובת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ומבשלים עד הירקות מכרזים, על 20 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.