קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מרק סלרי ואגס

מרק סלרי ואגס
סלרי ומרק אגס נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מרק ירקות, עלי טימין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אגס קרמי ומרק שורש סלרי עם פסטו מערבולת, מרק סלרי ואגס, ו סלט אגס וסלרי פריך.

הוראות

1
למרק: בסיר גדול מעל חום בינוני, להמיס חמאה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שמן זית, שאלוט ואגס, מתבלים היטב במלח ופלפל לבן טחון, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים סלרי ותימין, מתבלים עם יותר מלח ופלפל, וזיעה עד שרוב הנוזל מתאדה והסלרי רק התחיל להתרכך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1
מחממים שמן זית במחבת קטנה עד מבעבע או כ 163° עד 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חצי בצלצלים ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר, מתבלים במלח, וחזור עם שאלוט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מגישים מרק עם שאלוט מטוגן.שיוך משקאות: הטעמים העדינים והעדינים כאן מציעים ריזלינג, אבל כדי לחזק את הטעם הנדיר והירוק של סלרי, לנסות ללכת יין דומה אבל שונה, Grüner Veltliner מאוסטריה. סגנון קל עם פלפל אופייני קטן מתאים את הצעת החוק: 2006 Schloss Gobelsburger Gobelsburger.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)