קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

מרק סקווש זהוב

מרק סקווש זהוב
מרק דלעת הזהב יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח פורצ'יני, דלעת חמאה, קרם פרש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: מרק סקווש זהוב, מרק דלעת זהוב, ו מרק דלעת זהוב מהיר.

הוראות

1
מחממים את הגריל ל -350 מעלות צלזיוס.מקלפים ופורסים את דלעת החמאה לטריזים בגודל 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים בקערה גדולה ומתבלים בסירופ המייפל ואבקת 5 התבלינים הסינית. צולים את הדלעת עד להופעת סימני גריל, כ -4 דקות לכל צד. מניחים בצד להתקרר. בינתיים כותשים את זרעי הכוסברה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את פתיתי הכוסברה והפלפל האדום ומבשלים עד שהבצל בקושי מקורמל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את הדלעת הגריל וציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות כדי לעזור לטעמים להתפתח. מורידים את המרק מהאש ובליץ בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. אם המרק נהיה סמיך מדי, הוסיפו עוד ציר עוף כדי לדלל אותו. שיפונדה מחצית עלי המרווה ומשאירה את החצי השני שלם. מטגנים את כל עלי המרווה במחבת שמן זית חם עד שהעלים פריכים ועדיין ירוקים. מצקת את המרק לכוסות, מעליה 1 כפית קרם פרש, ומקשטים במרווה מטוגנת ומלח פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
קרם פרשקרם פרש
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות