מרק עגבניות גורגונזולה
מרק עגבניות גורגונזולה הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 76 גרם שומן, ובסך הכל של 949 קלוריות. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, שמנת כבדה, גבינת גורגונזולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו מרק עגבניות גורגונזולה, מרק גורגונזולה בזיליקום עגבניות, ו מרק עגבניות עם פלפלים קלויים וקרם גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עד קלוי קל, כ 2 דקות.
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את התבנית בכף עץ כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמרק לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת המיצים שלהם, שמנת, גורגונזולה ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. בעזרת בלנדר טבילה, או בקבוצות בבלנדר, מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את החומץ ומגישים בקערות חמות עם עוד בזיליקום וגורגונזולה.