מרק עגבניות גרמני
המתכון מרק עגבניות גרמני מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו בקר טחון, גזר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. מתכונים דומים: מרק העגבניות הגרמני של הכפר, מרק ירקות גרמני, ו מרק כרוב כבוש גרמני.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה. קרמבל בבשר טחון. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד להשחים באופן שווה.
מסננים שומן עודף. מערבבים את הכרוב, תפוחי אדמה, גזר, בצל, מרק עגבניות, חלב ומים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני במשך 30 דקות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 1/2 שעות לפני ההגשה.