מרק עגבניות-טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות טורטיה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שמנת, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק עגבניות וטורטילן, מרק עגבניות טורטייה קלוי, ו מרק אבוקדו, תירס, עגבניות וטורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מברשת שני הצדדים של כל טורטייה עם שמן, באמצעות 1 כף השמן.
חותכים את הטורטיות לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לרצועות רחבות 1/4 אינץ'. מסדרים את הרצועות על תבנית אפייה, מפזרים את המלח, ואופים עד פריך וזהב, כ 12 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מחממים את 1 כפיות השמן הנותרות במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך שקוף.
מוסיפים את השום, חלפיניו, כמון, אורגנו ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרק והעגבניות, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים במשך כ -10 דקות. מערבבים במיץ ליים.
הסר את המחבת מן החום ואת מחית עם בלנדר טבילה או 2 קבוצות בבלנדר רגיל עד המרק מבהיר בצבע אבל חתיכות של עגבניות להישאר, על 30 שניות.
מגישים את המרק עם רצועות טורטייה, מנה של שמנת חמוצה, וקמצוץ של כוסברה.