קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מרק עגבניות צונן עם שרימפס ופסטו

מרק עגבניות צונן עם שרימפס ופסטו
מרק עגבניות צונן עם שרימפס ופסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 244 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, פלפל קאיין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק עגבניות צונן עם כוסברה פסטו, מרק עגבניות צונן קלוי עם פסטו, ו מרק פסטו-אפונה צונן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים עגבניות עם המיץ שלהם, סוכר, תיבול איטלקי, קאיין ולהביא רק לרתיחה. מחית בקבוצות וצינה במקרר או מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מרק מצקת מקורר לתוך קערות. למעלה כל מנה עם כמה שרימפס ו 1 כפית. פסטו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך