קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות צונן צהוב

מרק עגבניות צונן צהוב
מרק עגבניות צונן צהוב הוא צמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, מרק עוף, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו קישואים צהובים צוננים ומרק כרישה עם כוסברה ולימון קרם Fraîche, מרק עגבניות צונן, ו מרק עגבניות מתובל צונן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך מרק: שמן זית חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים ב טימין; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהעגבניות מתרככות והמרק מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מחום וקריר מעט. מחית בבלנדר או מעבד מזון.
5
יוצקים לתוך קערה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
6
הפוך קרוטונים: broiler Preheat גבוה ולהגדיר מתלה על 8 אינץ ' ממקור חום.
מרכיבים שתצטרך
7
מברישים את שני הצדדים של הלחם עם חמאה ומניחים על תבנית אפייה. Broil, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8
לשפשף כל קרוטון עם שום חצוי בזמן חם. מסדרים 3 קרוטונים על גבי כל קערת מרק או 1 קרוטון בכוס מרק, או לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך