מרק עגבניות צונן צהוב
מרק עגבניות צונן צהוב הוא צמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, מרק עוף, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו קישואים צהובים צוננים ומרק כרישה עם כוסברה ולימון קרם Fraîche, מרק עגבניות צונן, ו מרק עגבניות מתובל צונן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מרק: שמן זית חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים ב טימין; לבשל 1 דקה.
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהעגבניות מתרככות והמרק מתעבה מעט, 25 עד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מחום וקריר מעט. מחית בבלנדר או מעבד מזון.
יוצקים לתוך קערה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הפוך קרוטונים: broiler Preheat גבוה ולהגדיר מתלה על 8 אינץ ' ממקור חום.
מברישים את שני הצדדים של הלחם עם חמאה ומניחים על תבנית אפייה. Broil, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
לשפשף כל קרוטון עם שום חצוי בזמן חם. מסדרים 3 קרוטונים על גבי כל קערת מרק או 1 קרוטון בכוס מרק, או לשרת לצד.