מרק עגבניות צלוי בגריל עם קרוטוני פרמזן
מרק עגבניות צלוי בגריל עם קרוטוני פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 500 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מרק עוף, עגבניות שזיפים, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 56%. מתכונים דומים: מרק עגבניות צלוי בגריל עם קרוטוני פרמזן, מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן, ו מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן.
הוראות
מכינים את הגריל לבישול ישיר על אש נמוכה. מחממים מחבת גריל על אש נמוכה ישירה למשך כ -10 דקות.
בקערה בינונית שלבו את העגבניות, הבצל, השום, הטימין והשמן וזרקו לציפוי. בעזרת מלקחיים מסדרים את כל הירקות ועשבי התיבול על מחבת הגריל ומבשלים על אש נמוכה ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד שקליפות העגבניות מתקמטות ומתחילות להשחים, 20 עד 25 דקות, הופכות מדי פעם.
מעבירים את העגבניות לסיר גדול. ממשיכים לבשל את הבצל, השום והטימין עד שהבצל והשום חרוכים קלות מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום לסיר. מחק את טימין.
מוסיפים את מרק העוף לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעגבניות מתמוטטות לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית עד לקבלת מרקם חלק מאוד.
יוצקים את המרק דרך מסננת רשת כדי להסיר את כל זרעי העגבניות והעור. מתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
אם לגריל יש מבער אינפרא אדום מעל מתלה ההתחממות, חממו את המבער גבוה, כשמכסה הגריל פתוח. חמאה צד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה כל צד חמאה עם כ 1 כפית גבינה. בעזרת מלקחיים מקם את פרוסות הלחם על מתלה ההתחממות (לכיוון הגב) ממש מול המבער. מבשלים, כשהמכסה פתוח, עד שהגבינה נמסה ומשחימה, כ -2 דקות. צפו בזהירות כדי שהגבינה לא תישרף.
הסר את קרוטונים מן המדף ההתחממות. אם הגריל שלך אין מבער אינפרא אדום, טוסט את קרוטונים תחת ברוילר.
רגע לפני ההגשה מחממים את המרק במידת הצורך ומוסיפים את הבזיליקום. מצקת את המרק לקערות ומציפה את הקרוטונים מעל.
מקשטים עם כל הגבינה שנותרה.