קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות צלוי בגריל עם קרוטונים פרמזן

מרק עגבניות צלוי בגריל עם קרוטונים פרמזן
מרק עגבניות צלוי גריל עם קרוטונים פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שמן זית, פלפל, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן, מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן, ו מרק עגבניות, בזיליקום וברי עם קרוטונים פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש נמוכה. מחממים מחבת גריל על אש נמוכה ישירה במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בקערה בינונית מערבבים את העגבניות, הבצל, השום, הקורנית והשמן וזורקים למעיל. באמצעות מלקחיים מסדרים את כל הירקות והעשבי תיבול על מחבת הגריל ומבשלים על אש נמוכה ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שקליפות העגבניות מתקמטות ומתחילות להשחים, 20 עד 25 דקות, הופכות מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מעבירים את העגבניות לסיר גדול. המשך לבשל את הבצלים, השום, ואת הקורנית עד הבצל והשום חרוכים קלות מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצלים והשום לסיר. זרוק את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את מרק העוף לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד עגבניות להתמוטט לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את המרק דרך מסננת רשת כדי להסיר את כל זרעי עגבניות ועור. מתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
אם הגריל יש צורב אינפרא אדום מעל מתלה ההתחממות, מחממים את המבער על גבוה, עם מכסה הגריל פתוח. חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם. למעלה כל צד חמאה עם כ 1 כפית גבינה. באמצעות מלקחיים למקם את פרוסות הלחם על מתלה ההתחממות (לכיוון הגב) ממש מול המבער. לבשל, עם המכסה פתוח, עד הגבינה נמסה וחום, על 2 דקות. שימו לב היטב שהגבינה לא תישרף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
הסר את קרוטונים מן המתלה ההתחממות. אם הגריל שלך אין צורב אינפרא אדום, טוסט קרוטונים תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
רק לפני ההגשה, לחמם את המרק, במידת הצורך, ולהוסיף את הבזיליקום. מצקת את המרק לתוך קערות לצוף קרוטונים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
11
מקשטים עם כל גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
מגישים חמים.