קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מרק עגבניות קר בניחוח כתום

מרק עגבניות קר בניחוח כתום
מרק עגבניות צונן בטעם תפוז יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, מלח כשר ופלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש, מרק גזר בריח כתום, ו מרק סלק בניחוח כתום עם עירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
למרק: בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הגזר, שאלוט, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הגזר מתרככים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את מרק העוף, מיץ תפוזים, בזיליקום, סירופ מייפל, רסק עגבניות והעגבניות (עם מיץ). מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
באמצעות בלנדר טבילה או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת, על 1 שעה. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
עבור ציפוי יוגורט: בקערה קטנה, לטאטא יחד את היוגורט, סירופ מייפל וגלידת תפוזים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מצקת את המרק לתוך קערות צוננות העליון עם מנה של תערובת יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.