מרק עגבניות קר בניחוח כתום
מרק עגבניות צונן בטעם תפוז יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, מלח כשר ופלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו זיתים כתומים, פטרוזיליה וטפנד עגבניות מיובש, מרק גזר בריח כתום, ו מרק סלק בניחוח כתום עם עירית (מתכונים דומים).
הוראות
למרק: בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הגזר, שאלוט, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הגזר מתרככים, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, מיץ תפוזים, בזיליקום, סירופ מייפל, רסק עגבניות והעגבניות (עם מיץ). מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר עד מוכן לשרת, על 1 שעה. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
עבור ציפוי יוגורט: בקערה קטנה, לטאטא יחד את היוגורט, סירופ מייפל וגלידת תפוזים עד חלקה.
מצקת את המרק לתוך קערות צוננות העליון עם מנה של תערובת יוגורט.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.