מרק עדשים
מרק עדשים Anthos נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 191 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, סלרי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, סלרי, גזר לבן, ושאלוט למחבת; מטגנים במשך 7 דקות או עד למכרז.
מוסיפים חומץ שרי למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות משחימות.
מוסיפים מרק עוף, עדשים, ועלי דפנה למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד עדשים במכרז. השליכו את עלי המפרץ.
מעבירים חצי מתערובת עדשים לבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלק, גירוד צדדים. להחזיר תערובת עדשים למחבת; מערבבים פלפל ומלח.