מרק עדשים בסגנון ספרדי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מרק עדשים בסגנון ספרדי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עדשים, מלח, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו מרק שום בסגנון ספרדי שמנת, מרק עדשים בסגנון איטלקי, ו מרק עדשים כתוש-Granola Style (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים ומספיק מים כדי לכסות בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
קוצצים בצל, תפוחי אדמה ושום; לחתוך גזר ונקניק.
בצל מטגן, גזר ושום בשמן זית במחבת גדולה עד מכרז; מערבבים לתוך תערובת עדשים.
מוסיפים תפוחי אדמה, נקניק, מרק עוף, ואת 4 המרכיבים הבאים. מכסה תערובת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 45 דקות או עד הסוף. מערבבים פטרוזיליה, ומגישים מיד.