קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים גרמני

מרק עדשים גרמני
עם כפית מתכונים דומים: מרק עדשים גרמני, סלט עדשים גרמני (Linsensalat), ו מרק אפונה גרמני.

הוראות

1
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את צלעות הכבש ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
תעביר את הצלעות לצלחת.
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, שום, פלפלים, גזר, בצל וסלרי לתבשיל ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את צלעות הכבש, העגבניות, העדשים, מלאי העוף והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1 כף מלח וכמה גרירות של פלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם מכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את צלעות הכבש וזרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ולחזור למרק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית ניתן לזווג עם Dornfelder ו Riesling. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.