You can never have too many soup recipes, so give Lebanese Lemon Lentil Soup a try. One serving contains 171 calories, 10g of protein, and 3g of fat. This gluten free and vegan recipe serves 10. A couple people really liked this middl eastern dish. Head to the store and pick up lemon, ground cumin, garlic, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 5 minutes. It is perfect for Autumn.
הוראות
1
Heat olive oil in a large heavy-bottomed pot over medium heat. Cook and stir onion, celery, and carrots until slightly tender, about 5 minutes.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Add garlic; cook and stir until fragrant, 30 seconds.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
Add water, lentils, 2 tablespoons fresh parsley, salt, coriander, cumin, black pepper, and cayenne pepper; stir to incorporate. Cover and simmer until lentils are tender, stirring occasionally, 1 1/2 hours.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
מפאלדי טרי אם אפשר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עדשים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
Whisk butter and flour together in a small saucepan over medium-low heat; stir constantly until thickened and paste-like, about 10 minutes. Reduce heat to low, stirring every 2 to 3 minutes, until light brown, about 20 more minutes.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
5
Whisk flour paste into finished soup, a spoonful at a time, until smooth and creamy.