מרק עדשים מרוקאי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 135 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך garam masala, גבעולי סלרי, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. 1547 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מרק עדשים אדום מרוקאי, מרק עדשים מרוקאי, ו מרק עדשים מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו סיר בינוני עם שכבה דקה של מים. על חום האור, בצל מטוגן ושום עד שהמים נספגים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. המשך לבשל כ -15 דקות, או עד שעדשים מבושלים במלואם (הם התרחבו וכתום).
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מלח דק, לשולי הכוסות
3
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
4
להעביר 1/2 של מרק לבלנדר ו מחית או להשתמש בבלנדר טבילה ו מחית עד חלקה. לחזור לסיר ולערבב עם מרק שנותר. כבה חום, לכסות ולתת לנוח 5-10 דקות, המאפשר טעמים למזג לפני ההגשה.מידע תזונתי
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף