מרק עדשים סתיו
מרק עדשים סתווי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תיבול, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק ירקות סתיו, מרק סתיו כפרי, ו מרק סתיו מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים עד שהבצל מתרכך, הופכים שקופים, ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
יוצקים את היין הלבן, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות.
מערבבים את העדשים, מניית עוף, תיבול איטלקי, פטרוזיליה, אבקת שום, ובצל מיובש. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם עדינים מאוד, על 1 1/2 שעות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור לפני ההגשה.