מרק עדשים עם נקניק מעושן
מרק עדשים עם נקניק מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לך קילבסה, מים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו מרק עדשים עם נקניק מעושן, מרק עדשים עם הודו מעושן, ו הודו מעושן-מרק עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את העדשים, העגבניות, המים, המלוחים המיובשים, אם שימוש, עלה דפנה, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום לבשל, מכוסה חלקית, עד העדשים הם מכרז, כ 40 דקות.
בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מסתובבים, עד להשחמה, כ -3 דקות בסך הכל.
הסר. כאשר הנקניק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים את הנקניק ואת מתובל טרי, אם באמצעות, לתוך המרק ומבשלים אותו במשך 5 דקות יותר.
הסר את עלה המפרץ. אם המרק סמיך מדי לטעמך, דק אותו במים נוספים.
המלצת יין: היינות האדומים הזולים שנקראים Ctes-du-Rhne-ממחוז באותו שם בדרום צרפת-נוטים להיות בעלי טעמים ארציים ומתובלים אשר יאזנו יפה את אלה של עדשים ונקניקיות.