מרק עוף
המתכון עוף גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך על 2 שעות. במנה עיקרית זו יש 830 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו רגלי עוף, בצלים, אבקה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף מתחת למים זורמים קרים, הסרת כל שומן עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה. כאשר הוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים רק מספיק מקלות עוף וירכיים כדי להתאים למחבת מבלי לגעת ולחתוך עד משחימים היטב מכל הצדדים, 8 עד 10 דקות בסך הכל. באמצעות מלקחיים, להעביר את החלקים מגש ולהניח בצד בזמן שאתה לטגן את החלקים הנותרים בקבוצות, לפי הצורך.
כאשר כל העוף הוסר מן הסיר, להפחית את החום קצת ומפזרים את הקמח על טפטוף, במהירות לטאטא להתמזג. לבשל את רביכה, לטאטא כל הזמן, עד שהוא משיג צבע חמאת בוטנים, 5 עד 6 דקות. תסתכל טוב, אתה לא רוצה לשרוף את הרביכה. ברגע roux הוא הצבע הנכון, להוסיף את הירקות הקצוצים יחד עם בשר חזיר, בייקון, שום; להיזהר, כי קיטור ייווצר במגע עם רביכה חמה מאוד. להפחית את החום נמוך מאוד לטגן את התערובת בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים לרכך ולתת קצת נוזל, על 5 דקות.
מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, קאיין, פלפלים שחורים ולבנים, ותימין ומערבבים היטב כדי לערבב.
להוסיף 4 כוסות ציר עוף, ערבוב היטב לערבב, ואז להחזיר את רגלי העוף לתבשיל.
מוסיפים יותר מניה, במידת הצורך, כדי לכסות את העוף ולהביא לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד שהעוף הוא מאוד רך וכמעט אבל לא ממש נופל מהעצם, 25 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את רגלי העוף למגש ולהניח אותם בצד. להגדיל את החום מתחת לסיר גבוה לבשל את הרוטב, חשף, עד שלה מצטמצם עקביות רוטב אור, 10 עד 15 דקות. להחזיר את העוף לסיר ומבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
הסר את הסיר מן החום, מערבבים את אבקת fil, ולתת לעמוד במשך 5 דקות לפני העברת צלחת הגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;