מרק עוף ואורז בר II
מרק עוף ואורז בר II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 52 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. גשו לסופר וקנו מים, חצאי חזה עוף, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק עוף ואורז בר, מרק עוף ואורז בר, ו מרק עוף ואורז בר.
הוראות
משרים אורז בכוס 1 מים במשך 6 עד 8 שעות.
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים באורז סחוט. מרתיחים עד מטבלים מפלס מים מתחת אורז, 10 דקות. תניח בצד.
בסיר בינוני, להמיס 3 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה. מבשלים עוף, בצל וסלרי בחמאה עד להשחמה ופריך מעט, 10 עד 15 דקות. תניח בצד.
בסיר גדול, לשלב קרם של מרק עוף, חלב, תערובת עוף, גזר, שקדים, 5 כפות חמאה ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום נמוך ומערבבים אורז. מבשלים, חשופים, 15 דקות, ערבוב מדי פעם והוספת יותר מים או חלב רזה במידת הצורך.