מרק עוף וביצה עם קציצות בשר עגל קטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי תרד, עגל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קציצות עגל רוזמרין, קציצות עגל עם פסטה תוצרת בית, ו קלוי Orecchiette עם כדורי בשר עגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכון זה כולל נגיעות אישיות רבות: השילוב של בשר ועוף בבסיס המתכון הוא משהו שקיבלתי מאמא שלי, משובץ העוף עם כמה שיני ציפורן כדי להוסיף טעם מיוחד להכנת ציר עוף בגיא סבוי בפריז ויותר מכל, כדורי הבשר מההורים שלי. מרק זה הוא ארוחה בפני עצמו וטעם אפילו שאריות טובות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
2 גבעולים סלרי עם עלים, חלקים פנימיים מן החבורה קלופים של העור החיצוני, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
3
מרק: מתבלים את העוף עם מלח, לפי הטעם, ודוחפים את 2 שיני לתוך 1 של ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
4
מוסיפים אותו לסיר מלאי גדול, מכסים עם כ 4 ליטרים מים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בינתיים, מתבלים את עצמות הבשר במלח ומחממים אותן במחבת ברזל יצוקה עם שמן קנולה, צורבים אותן בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תוסיף אותם לסיר עם העוף. למחבת כי העצמות נצרבו, על אש בינונית, להוסיף את הגזר, סלרי ובצל ולזרוק עד שהם מצופים בשמן.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את הקורנית ועלי המפרץ לסיר המניה יחד עם הירקות המוקפצים. להביא את המרק לרתיחה עדינה לרחף על פני השטח עם מצקת. זרוק כל שמן או "חלאות" שמצטבר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
מצקת
8
מפזרים קמצוץ של מלח, לא יותר מדי, ולהוריד את החום כדי לסיים לבשל את העוף לאט.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
שים את בשר העגל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלח, שום, פרמזן, בזיליקום, פירורי ביצה ולחם. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מגלגלים קציצה קטנה ומבשלים "בוחן" יצוק לתוך המרק, אם תרצה בכך. טעם reseason תערובת הבשר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
4
מגלגלים את שאר העגל לקציצות קטנות. הם צריכים להיות בגודל של עגבניית דובדבן קטנה. כדורי בשר מגולגלים באופן לא מושלם הופכים את המרק הזה ליותר ביתי ואמיתי.) מסדרים את כדורי הבשר בשכבה אחת על תבנית אפייה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
10 לחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לאחר כ -45 דקות ב מבשלים עדין, לטעום את מרק העוף ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. השתמש בכפית גדולה וזוג מלקחיים כדי להסיר את העוף לתבנית אפייה או משטח שטוח אחר ולאפשר לו להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
תסיר את עצמות הבשר ותוציא את מח העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
7
הוסף אותו למרק, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
8
להסיר ולהשליך את הקורנית הטרייה ועלי המפרץ. קח את השד ואת בשר הירך מן העוף, דואג להשליך את העצמות ואת העור. לשבור את העוף לחתיכות בגודל ביס, אבל לא קטן מדי, ולהוסיף אותם למרק.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
9
להביא את המרק לרתיחה עדינה ולהוסיף את כדורי הבשר. אפשר לו להמשיך להתבשל במשך כמה דקות כך כדורי הבשר יש הזדמנות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
10
טפטוף בביצים ולהמשיך לערבב כשהם מבשלים. הם צריכים להיראות כמו חוטים קטנים במרק. מערבבים את התרד וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
11
מעבירים את המרק לקערות הגשה ומגישים זרועים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה