מרק עוף וירקות בזימבבואה
מרק עוף וירקות זימבבואה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 270 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם בטטה, ציר ירקות, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה מרהיב. נסו מרק פאי סיר עוף-ירקות, מרק עוף וירקות, ו מרק ירקות עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית על אש בינונית בסיר מרק גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מקציפים 1/2 כוס ציר ירקות וחמאת הבוטנים לבצל עד שהתערובת חלקה. מקציפים בציר הירקות שנותר, עגבניות חתוכות לקוביות עם הנוזל שלהן ופתיתי פלפל אדום כתוש; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה את הכרוב, הבטטה, הגזר והלפת; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -30 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הבמיה והעוף ומבשלים עד שהבמיה רכה, כ-30 דקות נוספות.