צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק עוף מבושל איטי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 29 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לכם בצל, פלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי מרק פסטו, 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי מרק אורזו, ו מרק פסטו ירקות קיץ בישול איטי {וסיגריה איטית!} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המים, גזר, סלרי, בצל, עלה דפנה בתוך סיר 6 ליטר או גדול יותר איטי ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את העוף על משטח עבודה או קרש חיתוך וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
חותכים ולזרוק כל שומן נוסף תלוי סביב חלל הגוף.
5
טפטוף שמן על העוף ולשפשף אותו על כל העור. מתבלים מבפנים ומבחוץ עם תערובת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מניחים את העוף על גבי הירקות בבישול האיטי. מכסים ומבשלים עד העוף מבושל דרך ונופל מהעצמות, על 6 שעות על גבוה או 8 שעות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מעבירים את העוף לתבנית אפייה מעוטרת. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להשתמש בידיים שלך לגרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס (להשליך את העור, סחוס, ועצמות). החזירו את העוף הגרוס לבישול האיטי והוסיפו את הפטרוזיליה.