מרק עוף ספרדי עם סופריטו וכדורי מצה עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, זעפרן, ארוחה מצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. מתכונים דומים: מרק עוף-ירקות עם כדורי מצה, מרק עוף עם כדורי מצה, ו מרק עוף עם כדורי מצה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת כדורי המצה, הביאו סיר גדול של מים מומלחים או מרק עוף לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
מצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הקציפו את הביצים, השמנים, שומן העוף, המים, הפטרוזיליה, המלח, אבקת השום והפלפל בקערה בינונית. בקערה נפרדת מוסיפים את ארוחת המצות ומנפים פנימה את אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
שומן עוף
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים יחד, ואז לקפל לתוך הביצים. מכסים בניילון נצמד, לחוץ בחוזקה נגד הבלילה ושומרים במקרר לפחות 1 שעה, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מרטיבים את הידיים קלות במים ויוצרים את תערובת המצות ל -24 כדורים בגודל אגוז. זרוק בזהירות את כדורי המצות למים או למרק. מנמיכים את האש לבינונית ומכסים חלקית. מבשלים בעדינות עד שכדורי המצות מבושלים, בערך 40 דקות. בעזרת רחפן או כף מחוררת מעבירים את כדורי המצות לקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
Skimmer
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בינתיים, להכין את המרק. הביאו את נתחי העוף והציר לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך הרחקת הקצף העולה אל פני השטח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעוף רך, בערך 25 עד 30 דקות.
הסר וזורק את העור, גרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ושמור את הבשר עד לשירות. מחזירים את העצמות הנותרות חזרה למרק ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות נוספות כדי לפתח עוד יותר את טעם המרק.
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפלים האדומים והירוקים, הכוסברה, השום והזעפרן. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות בסופריטו רכים, אך לא משחימים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרן
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הרוטב החם, אם משתמשים. הניחו את הסופריטו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12
כאשר מוכן לשרת, מסננים את המרק וזורקים את העצמות. מחזירים את המרק לסיר ומערבבים פנימה את נתחי הסופריטו והעוף.
מוסיפים את כדורי המצות ומבשלים עד שכדורי המצות מחוממים, כ -5 דקות. (ניתן להכין את כדורי המרק והמצות עד 2 ימים קדימה, לקרר, לכסות ולקרר. מחממים לפני ההגשה.)