קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף ספרדי עם סופריטו וכדורי מצה

מרק עוף ספרדי עם סופריטו וכדורי מצה
מרק עוף ספרדי עם סופריטו וכדורי מצה עשב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 ומחירו 2 מנות.73 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל של 654 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, זעפרן, ארוחה מצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. מתכונים דומים: מרק עוף-ירקות עם כדורי מצה, מרק עוף עם כדורי מצה, ו מרק עוף עם כדורי מצה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת כדורי המצה, הביאו סיר גדול של מים מומלחים או מרק עוף לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
מצותמצות
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הקציפו את הביצים, השמנים, שומן העוף, המים, הפטרוזיליה, המלח, אבקת השום והפלפל בקערה בינונית. בקערה נפרדת מוסיפים את ארוחת המצות ומנפים פנימה את אבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
שומן עוףשומן עוף
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים יחד, ואז לקפל לתוך הביצים. מכסים בניילון נצמד, לחוץ בחוזקה נגד הבלילה ושומרים במקרר לפחות 1 שעה, או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מרטיבים את הידיים קלות במים ויוצרים את תערובת המצות ל -24 כדורים בגודל אגוז. זרוק בזהירות את כדורי המצות למים או למרק. מנמיכים את האש לבינונית ומכסים חלקית. מבשלים בעדינות עד שכדורי המצות מבושלים, בערך 40 דקות. בעזרת רחפן או כף מחוררת מעבירים את כדורי המצות לקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מצותמצות
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בינתיים, להכין את המרק. הביאו את נתחי העוף והציר לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך הרחקת הקצף העולה אל פני השטח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעוף רך, בערך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוציאים את העוף מהמרק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
8
הסר וזורק את העור, גרוס את הבשר לחתיכות בגודל ביס ושמור את הבשר עד לשירות. מחזירים את העצמות הנותרות חזרה למרק ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות נוספות כדי לפתח עוד יותר את טעם המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
9
בזמן שהמרק רותח מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפלים האדומים והירוקים, הכוסברה, השום והזעפרן. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות בסופריטו רכים, אך לא משחימים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
11
מוסיפים את הרוטב החם, אם משתמשים. הניחו את הסופריטו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
12
כאשר מוכן לשרת, מסננים את המרק וזורקים את העצמות. מחזירים את המרק לסיר ומערבבים פנימה את נתחי הסופריטו והעוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מוסיפים את כדורי המצות ומבשלים עד שכדורי המצות מחוממים, כ -5 דקות. (ניתן להכין את כדורי המרק והמצות עד 2 ימים קדימה, לקרר, לכסות ולקרר. מחממים לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
14
מצקת את המרק, יחד עם סופריטו, עוף וכדורי מצה לקערות ומגישים חם, עם טפטוף אופציונלי של שומן העוף המומס הנוסף (שמאלץ).
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מצותמצות
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2kgsחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומן עוף, מומס (שמאלץ), בתוספת 2 כפות, לקישוט אופציונלישומן עוף, מומס (שמאלץ), בתוספת 2 כפות, לקישוט אופציונלי4בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים8larges(חלקית &)(חלקית &)4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות שרי או ענבים לרבעיםעגבניות שרי או ענבים לרבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק חתוך לקוביות (1/4 אינץ')פלפל ירוק חתוך לקוביות (1/4 אינץ')2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל אדום חריף, לא חובהרוטב פלפל אדום חריף, לא חובה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום (1/4 אינץ') חתוךפלפל אדום (1/4 אינץ') חתוך1צביטהזעפרן קטןזעפרן קטן591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק1קטןבצל צהוב, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל צהוב, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ