מרק עוף עם Trahana (פסטה מיובשת תוצרת בית) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח אפור * * ופלפל, בצל, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-30 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם Trahana Pastan ו Ricotta Salata, מרק עוף תוצרת בית הטוב ביותר עם פסטת עניבת פרפר, ו פסטה ביתית עם עגבניות מיובשות וגואנסיאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים קצת שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל והשום. מבשלים עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים למרק עוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
3
מוסיפים trahana ומבשלים עד מכרז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
4
מגישים עם טוסט שום.
מרכיבים שתצטרך
שום
טוסט
5
מערבבים בקערה גדולה, חלב, יוגורט ולימון. לכסות אותו ולתת לעמוד לילה חמוץ. למחרת, בסיר גדול לערבב את הבורגור, קמח, וסולת בקערה להתמזג בתערובת חלב-יוגורט חמוץ וביצים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב עם כף עץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב
סולת
בורגול
יוגורט
קמח לכל מטרה
לימון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
סיר
6
בוא נשב 20 דקות.
7
מניחים כפות גדולות של התערובת על תבנית אפייה ומניחים בתנור שחומם מראש ל -150 מעלות ולתת להתייבש במשך 8 שעות. כאשר יבש, במקום מעבד מזון ודופק לפרוץ חלוקי נחל. אחסן בצנצנות במקום קריר ויבש. השתמש כמו אורז ופסטה ומרקים.