מרק עוף עם כופתאות מרווה מקמח תירס
מרק עוף עם כופתאות מרווה מקמח תירס הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 439 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו חזה עוף, חלב חמאה, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה הוא סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל צלעות חזיר עם כופתאות קמח תירס מרווה, מרק שעועית עם כופתאות קמח תירס צ'דר, ו מעורב-ירקות ומרק נקניקיות עם כופתאות קמח תירס.
הוראות
מחממים שמן בסיר ציר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שום, בצל, גזר וסלרי ומקפיצים 2 דקות.
מוסיפים עוף ומבשלים עד שהעוף מזהיב מכל הצדדים.
מוסיפים טימין ומערבבים לציפוי.
מוסיפים מרק, מלח ופלפל שחור, מגבירים את האש לגובה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומרתיחים במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את האפונה הקפואה.
בינתיים, בקערה בינונית, שלבו קמח, קמח תירס, מרווה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ופלפל.
מוסיפים חלב חמאה ושמן ומערבבים בעזרת מזלג עד שהתערובת מתאחדת. בעזרת כף או כדור גלידה קטן, זרוק 8 כופתאות בגודל כדור גולף לנוזל רותח. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות (ללא מכסה הרמה), עד שהכופתאות מתנפחות ומבושלות.