מרק ערמונים
מרק ערמונים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, אגוז מוסקט הקרקע, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים.
הוראות
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות כרישה, משאיר 2 סנטימטרים של עלים כהים.
חותכים לרבעים לאורכם. דק לחתוך כרישה; לשטוף היטב, ולנקז.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים כרישה, תפוחים, סלרי ובצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים עלי דפנה ו-3 המרכיבים הבאים; מטגנים 8 עד 12 דקות או עד שהתפוחים והירקות רכים.
מערבבים במרק עוף וערמונים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד ערמונים רכים. מערבבים בקרם. להשליך עלה דפנה.
תערובת כרישה תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. החזר תערובת לסיר.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת קטנה. מערבבים בקמח עד חלקה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת פירה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד מעובה.
מגישים חמים. למעלה עם שמנת חמוצה ואגוז מוסקט טרי מגורר, אם תרצה.