מרק פובלנו
מרק Poblano יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת מונטריי ג'ק, כמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ו מרק הודו Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הטורטיות לרצועות דקות ואז למקם אותם במעבד מזון. דופק אותם עד קצוץ אחיד. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל. להתמזג ברציפות עד שהוא עקביות של קמח תירס.
מניחים שמן ב stockpot להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, פלפל poblano, פלפל jalapeno (אם משתמשים) ושום. להפוך את החום עד בינוני ו sauté עד הבצל הוא שקוף 6-8 דקות.
מוסיפים תערובת טורטייה קמח למחבת ערבוב עד בשילוב היטב.
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס. לאחר מכן מערבבים כדי ליצור רביכה עבה דמוי רביכה.מבשלים 4-5 דקות ערבוב כל הזמן עם מקצף -. אתה רוצה לקבל את כל טעם קמח גלם. אבל אל תתנו תערובת לשרוף.לאחר רסק עבה עבה נוצר מערבבים, לאט מוסיף את ½ של המרק וגירוד למטה הצדדים והתחתון כמו שאתה עובד. לאחר מחצית מרק נוספה להמשיך לערבב עד שאתה בטוח שכל האבקה משולבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את המרק שנותר ולהעלות את הטמפרטורה כדי להביא את המרק לרתיחה.
מוסיפים את קלח תירס (אם משתמשים) ולתת להם להרתיח על 1-2 דקות.מנמיכים את החום בינוני נמוך ולאפשר למרק להגיע לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים שמנת חמוצה ומבשלים 7-10 דקות נוספות. אבל אל תתנו למרק לבוא לרתיחה.כבה חום ותן להתקרר קצת. המרק הזה הוא הטוב ביותר מוגש חם, אבל לא חם.
מקשטים עם גבינה קרועה ואבוקדו.
מגישים את העוף בצד להתווסף לקערה כמו כל סועד רואה לנכון.