מרק פטריות מוקרם של השף ג'ון
מרק פטריות הקרם של השף ג'ון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-503 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו שום, קמח, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בחמאה עם מלח קמצוץ 1 עד שהפטריות פולטות את המיצים שלהם; מפחיתים את החום לנמוך. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להתאדות ואת הפטריות הן חום זהוב, על 15 דקות. מניחים בצד כמה פרוסות פטריות אטרקטיביות לקישוט מאוחר יותר, אם תרצה.
מערבבים בצל לתוך פטריות ומבשלים עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות יותר.
מערבבים קמח לתוך תערובת פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות כדי להסיר טעם קמח גלם. לקשור ספרי טימין לתוך צרור קטן עם חוט מטבח ולהוסיף תערובת פטריות; להוסיף שיני שום.
יוצקים ציר עוף ומים לתערובת פטריות. להביא לרתיחה ומבשלים 1 שעה.
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות קטנות ומכין במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
להחזיר מרק לסיר ולערבב בקרם. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקערות, מעוטרים בפרוסות פטריות שמורות וכמה עלי טימין.