קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות מוקרם של השף ג'ון

מרק פטריות מוקרם של השף ג'ון
מרק פטריות הקרם של השף ג'ון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-503 היו אומרים שזה פגע במקום. . גשו לסופר וקנו שום, קמח, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בחמאה עם מלח קמצוץ 1 עד שהפטריות פולטות את המיצים שלהם; מפחיתים את החום לנמוך. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להתאדות ואת הפטריות הן חום זהוב, על 15 דקות. מניחים בצד כמה פרוסות פטריות אטרקטיביות לקישוט מאוחר יותר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים בצל לתוך פטריות ומבשלים עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים קמח לתוך תערובת פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות כדי להסיר טעם קמח גלם. לקשור ספרי טימין לתוך צרור קטן עם חוט מטבח ולהוסיף תערובת פטריות; להוסיף שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
יוצקים ציר עוף ומים לתערובת פטריות. להביא לרתיחה ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
הסר צרור טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות קטנות ומכין במהירות גבוהה עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להחזיר מרק לסיר ולערבב בקרם. מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים בקערות, מעוטרים בפרוסות פטריות שמורות וכמה עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר