קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות40
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב

מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב
מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב הוא טבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו שעורה, בצלים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק שעורה פטריות עם שעועית לבנה, כרוב עגבניות משולש ושעועית קנליני, ו כרוב מתובל חרדל ושעועית קנליני עם נקניק.

הוראות

1
מניחים את השעורה בסיר לחץ או סיר מרק גדול, מוסיפים את מרק הירקות, ומביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לנעול את המכסה במקום ולהביא ללחץ גבוה; לבשל תחת לחץ במשך 18 דקות. להוריד את הלחץ עם שיטת שחרור מהירה. אם בישול בסיר מרק רגיל, להנמיך את החום ומבשל, מכוסה, במשך 30 עד 40 דקות. בעוד השעורה מתבשלת, מבשלים את הבצל במחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתרכך ומתחיל להשחים; הוספת קמצוץ של סודה לשתיה תאיץ את השחמה. ברגע שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את השום והפטריות ומעט מלח ופלפל, מפחיתים את החום, מכסים ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, עד שהפטריות מתרככות, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הקורנית והשרי ומבשלים עד שהאלכוהול מתבשל. לאחר השעורה מבושלת, מוסיפים את הפטריות לסיר יחד עם הכרוב הפרוס והפפריקה. אם יש חתיכות מיובשות במחבת, להשתמש קצת מים כדי deglaze אותו, ולהוסיף את זה ואת שאר 4 כוסות מים לסיר מדי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אלכוהולאלכוהול
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שעורהשעורה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את שעועית cannellini ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות, עד הכרוב הוא רך, הוספת מים נוספים אם הוא מקבל עבה מדי. מערבבים את מיץ הלימון ממש לפני ההגשה ומוסיפים יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת