קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות40
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב

מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב
מרק פטריות שעורה עם שעועית קנליני וכרוב הוא טבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לכו לחנות ותביאו שעורה, בצלים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק שעורה פטריות עם שעועית לבנה, כרוב עגבניות משולש ושעועית קנליני, ו כרוב מתובל חרדל ושעועית קנליני עם נקניק.

הוראות

1
מניחים את השעורה בסיר לחץ או סיר מרק גדול, מוסיפים את מרק הירקות, ומביאים לרתיחה. אם בישול בלחץ, לנעול את המכסה במקום ולהביא ללחץ גבוה; לבשל תחת לחץ במשך 18 דקות. להוריד את הלחץ עם שיטת שחרור מהירה. אם בישול בסיר מרק רגיל, להנמיך את החום ומבשל, מכוסה, במשך 30 עד 40 דקות. בעוד השעורה מתבשלת, מבשלים את הבצל במחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה עד שהוא מתרכך ומתחיל להשחים; הוספת קמצוץ של סודה לשתיה תאיץ את השחמה. ברגע שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים את השום והפטריות ומעט מלח ופלפל, מפחיתים את החום, מכסים ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, עד שהפטריות מתרככות, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שעורהשעורה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הקורנית והשרי ומבשלים עד שהאלכוהול מתבשל. לאחר השעורה מבושלת, מוסיפים את הפטריות לסיר יחד עם הכרוב הפרוס והפפריקה. אם יש חתיכות מיובשות במחבת, להשתמש קצת מים כדי deglaze אותו, ולהוסיף את זה ואת שאר 4 כוסות מים לסיר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אלכוהולאלכוהול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שעורהשעורה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את שעועית cannellini ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות, עד הכרוב הוא רך, הוספת מים נוספים אם הוא מקבל עבה מדי. מערבבים את מיץ הלימון ממש לפני ההגשה ומוסיפים יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®