קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות תפוחי אדמה עם פפריקה מעושנת

מרק פטריות תפוחי אדמה עם פפריקה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות תפוחי אדמה עם Paprikan מעושן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה מזהב יוקון, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם של מרק פטריות עם פפריקן מעושן ואורז חום, מרק תפוחי אדמה מעושן, ו סלט פטריות ואדממה עם רוטב פפריקה מעושן {בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים 1 כוס מים רותחים על פורצ ' יני מיובש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים גבעולים של פטריות כפתור. קוצצים דק גבעולים; להפריש. כובעי חצי, פרוסה, ולהוסיף לגבעולים. עם כפית מחוררת, להרים פורצ ' יני, לחיצה על נוזל עודף לתוך קערה, ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים גבעולים וכובעים. מילואים השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים בצל ומלח. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף pancetta ומבשלים עד בצל נראה קצת שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים פפריקה ומבשלים עד ריחני מאוד, 2 דקות. הפעל חום גבוה ולהוסיף פטריות. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל שלהם, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף נוזלי השריית פורצ ' יני שמורות (לשפוך בזהירות להשאיר מאחור את החול החול החול), מרק עוף, 2 כוסות מים, ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מגישים חם, עם מנה של קרם frache.