מרק פטריות תפוחי אדמה עם פפריקה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות תפוחי אדמה עם Paprikan מעושן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה מזהב יוקון, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם של מרק פטריות עם פפריקן מעושן ואורז חום, מרק תפוחי אדמה מעושן, ו סלט פטריות ואדממה עם רוטב פפריקה מעושן {בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים 1 כוס מים רותחים על פורצ ' יני מיובש. תניח בצד.
חותכים גבעולים של פטריות כפתור. קוצצים דק גבעולים; להפריש. כובעי חצי, פרוסה, ולהוסיף לגבעולים. עם כפית מחוררת, להרים פורצ ' יני, לחיצה על נוזל עודף לתוך קערה, ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים גבעולים וכובעים. מילואים השריית נוזל.
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים בצל ומלח. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, על 3 דקות.
מוסיף pancetta ומבשלים עד בצל נראה קצת שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים פפריקה ומבשלים עד ריחני מאוד, 2 דקות. הפעל חום גבוה ולהוסיף פטריות. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל שלהם, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-3 דקות.
הוסף נוזלי השריית פורצ ' יני שמורות (לשפוך בזהירות להשאיר מאחור את החול החול החול), מרק עוף, 2 כוסות מים, ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם, עם מנה של קרם frache.