מרק צדפות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי קמח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק צדפות, צדפה ומרק תירס, ו דגים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפיות חמאה בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי קצוצים; מטוגנים למשך 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים 1 כפית שום, ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים תפוחי אדמה, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל; מבשלים 2 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מפזרים קמח על תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מיץ צדפות וחלב; מביאים לרתיחה, מערבבים כל הזמן. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך. מחית תפוחי אדמה חלקית באמצעות מחית תפוחי אדמה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, פרנו, טימין; ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים צדפות וחצי; מבשלים 5 דקות או עד שצדפות נעשות.
הערה יין: עם התזה שלה של pernod שוש מהול, מרק זה מזכיר bouillabaisse. וזה הופך את הזיווג הקלאסי של פרובנס, יין רוס, לאידיאלי; הבציר של 2006 מגיע עכשיו. יינות פירותיים, סבירים ורודים להתפאר חומציות בהירה טאנין קטן, אשר מאפשר צדפות עדין, מתוק לזרוח. Domaine de Fonsainte Gris de Gris ($1
מקורבירס הוא תוסס, טרי, פרחוני, ויבש עצם. -- ג ' פרי לינדנמות