מרק צדפות ותירס
מרק צדפות ותירס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו כרישה, חצי וחצי, פלפל גרוס, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: מרק צדפות ותירס, מרק צדפות, תירס ובייקון, ו מרק צדפות.
הוראות
שלב תפוחי אדמה ומים בקערה בינונית.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מוסיפים כרישה וסלרי; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומים; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות או סתם עד שהם רכים.
מערבבים חצי וחצי ותירס. מכסים ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.
מוסיפים צדפות, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום, אם רוצים; מבשלים 3 דקות.
מערבבים טפיחת חמאה לכל מנה, אם רוצים.
הערת יין: "נסה את פוארטו פינו שרי מאת לוסטאו ($1
מספרד. מרק יכול להיות מסובך. זה לעתים קרובות לא לזווג היטב עם כל יין בגלל טעמים שאינם תואמים. זה סיכון שאקח כאן כי בפעם אחת לא הייתי רגיל לשרי ולתכונות הראויות להערצה שלה עד שהיו לי כאלה שבאמת ריצפו אותי. שרי לבדה יכולה להיות מחמירה למי שלא יודע למה לצפות, אך סועדים עם ראש פתוח צופים טעמים מסנוורים מדבש ואפרסקים ועד זפת ושושנים."- פרנקלין פרגוסון, מנהל יין ומנהל בר, מסעדת סיטרין, לוס אנג ' לס, קליפורניה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות סנטן אמה שמורת שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![סנטה אמה שמורת שרדונה]()
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.