מרק צדפות יפני אותנטי עם אטריות ראמן
מרק צדפות יפני אותנטי עם אטריות ראמן הוא מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, חומץ אורז, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק אטריות ראמן יפני, מרק אטריות ראמן יפני, ו מרק חזיר ראמן יפני לבישול איטי.
הוראות
הביאו לרתיחה 2 כוסות מים בסיר. מבשלים אטריות ראמן במים רותחים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות; מסננים. יש לשטוף במים קרים כדי להפסיק את תהליך הבישול. מחלקים אטריות בין 2 קערות מרק.
הביאו לרתיחה 2 1/2 כוסות מים בסיר. מערבבים רוטב סויה, מירין, דאשי נו מוטו וחומץ אורז למים הרותחים. הפחיתו את החום לנמוך.
מוסיפים למים פטריות שיטאקי, בצל ירוק וג ' ינג ' ר; מבשלים על רתיחה עד שהפטריות רכות, 3 עד 5 דקות.
יוצקים כמחצית מהתערובת על כל מנת אטריות.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים צדפות בחמאה מומסת עד אטום באמצע, כ 3 דקות. הכניסו 4 צדפות מבושלות לכל קערת מרק להגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט רוסית נהר פינו נואר (חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט מלווים בטעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת על ידי חומציות, טאנינים משיי וגימור ארצי עדין.