קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מרק צדפות מנהטן

מרק צדפות מנהטן
צ'אודר צדפות מנהטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שום, שאלוט, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק צדפות מנהטן, מרק צדפות מנהטן, ו מרק צדפות מנהטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
רוטב צ ' אודר צדפות
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להפחית את מיץ צדפות 2 כוסות. לשפשף היטב ולשטוף את הצדפות תחת מים זורמים קרים. בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את שאלוט, סלרי, שום, עגבניות, פטרוזיליה, רסק עגבניות ומערבבים כל הזמן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מוסיפים את הצדפות ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מוסיפים את היין, מכסים, וממשיכים לבשל בחום גבוה עד שרוב הצדפות נפתחות, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מעבירים לקערה ומקררים באמבט קרח; משליכים את הצדפות שלא נפתחו. שמור על 2 כוסות של נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את כל אבל 8 צדפות מן הפגזים לחתוך ולהשליך את המעטפות, שמירה רק על הבטן. בסיר בינוני, לשלב את מיץ צדפות מופחת עם נוזל בישול צדפות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
להסיר מן החום ומערבבים את החמאה עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
9
מוסיפים את ענפי הקורנית, מתבלים במיץ לימון לפי הטעם, ותלולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
10
הסר וזרוק את זרעי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
11
צדפה רגאוט
12
במחבת סאוט בינונית, להביא את ציר העוף לרתוח על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
14
מוסיפים את הגרעינים תירס ומבשלים עד מבושל, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
15
מוסיפים את הסלרי ומבשלים עד למכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
16
מוסיפים את הצדפות, קונפי עגבניות שרי ועלי סלרי. המשך להתבשל עד עלי הסלרי נבלו ועגבניות שרי וצדפות חמים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
17
מוסיפים את עגבניות הדובדבן החצויות ואת החמאה. מערבבים את המחבת כדי להמיס את החמאה לתוך הסמרטוט ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
לסיום
19
מחלקים את רוטב מרק הצדפות בין 4 קערות, הזמנה 1/4 כוס לסיום. לחלק את ragout הצדפה בין הקערות. לאוורר את רוטב צ ' אודר צדפות שמורות עם בלנדר יד וכפית את הקצף על גבי כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מקשטים עם עלי סלרי ו-2 צדפות בקונכיות שלהם ומסיימים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
21
/ n / שלא הודפס באישור מ אני אוהב את ניו יורק: מרכיבים ומתכונים על ידי דניאל Humm ווויל Guidara, 2013 Ten Speed Press / n / na יליד שווייץ, דניאל Humm החל את ההכשרה הקולינרית שלו בגיל צעיר והמשיך לבשל ברבים מהמלונות והמסעדות השווייצריים הטובים ביותר. האם זכה בכוכב מישלן הראשון שלו בגיל עשרים וארבע בתור השף הראשי של גאסטהאוס זום גופף באלפים השווייצריים. ב-2003 עבר לארצות הברית והפך לשף הראשי בקמפטון של סן פרנסיסקו.
22
מקום, שבו הוא קיבל ארבעה כוכבים מסן פרנסיסקו כרוניקל. שלוש שנים לאחר מכן הוא הפך השף הראשי של אחד עשר מדיסון פארק. / מסמור מסליפי הולו, ניו יורק, ויל גווידארה כבר שקוע בתעשיית המסעדות מאז גיל שלוש עשרה. הוא בוגר בית הספר למנהל המלונות באוניברסיטת קורנל ולמד בבית ספר קולינרי בצפון ספרד. Guidara התאמנה בחדרי האוכל של Tribeca Grill, Spago, ו-Tabla ופתח את המסעדות במוזיאון לאמנות מודרנית לפני שהפך למנהל כללי של אחד עשר Madion Park בשנת 200
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
23
אחד - עשר הכוכבים של פארק מדיסון קיבלו ארבעה כוכבים מהניו יורק טיימס, זכו בשלושה כוכבי מישלן, וקיבלו מקום מבוקש ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו. המסעדה גם קיבלה שישה פרסי ג ' יימס בירד, כולל שף על תקן Oousting ומסעדה יוצאת דופן באמריקה. ב-2011 רכשו Humm ו-Guidara את אחד-עשר פארק מדיסון ובתחילת 2012 פתחו את חללי המזון והמשקאות במלון נומאד. הם גם המחברים של אחד עשר Madison Park: The Cookbook.
מרכיבים שתצטרך
כפית מלח, לציפוי זכוכיתכפית מלח, לציפוי זכוכית

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גרוטאות טריותגרוטאות טריות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרהחמאה קרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות (1/4 אינץ') סלריקוביות (1/4 אינץ') סלרי2(מקיט, היקורי או אלמון)קוביות (1/4 אינץ') סלריקוביות (1/4 אינץ') סלרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי סלרי ירוקיםעלי סלרי ירוקים1השארסלריסלרי4שרימפס וורידיםקונפי עגבניות שריקונפי עגבניות שרי12עגבניות שרי, חצויעגבניות שרי, חצוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוףציר עוף1בצל צהוב בינוני, קצוץמיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק4שרימפס וורידיםצדפות, שמורות להכנת רוטב צ'אודר צדפותצדפות, שמורות להכנת רוטב צ'אודר צדפות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טרייםגרעיני תירס טריים2עץשום, חצוישום, חצוי4שרימפס וורידיםמיץ לימוןמיץ לימון2קילוגרםצדפות littleneckצדפות littleneck4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1חבורה1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר4שרימפס וורידיםמלחמלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חתוכים לקוביות (1/8 אינץ') שאלוטחתוכים לקוביות (1/8 אינץ') שאלוט3שאלוט, פרוס (1/4 אינץ')שאלוט, פרוס (1/4 אינץ')3sprigs1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1עגבניות, לרבעיםעגבניות, לרבעים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.