צ'אודר צדפות מנהטן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שום, שאלוט, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק צדפות מנהטן, מרק צדפות מנהטן, ו מרק צדפות מנהטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
רוטב צ ' אודר צדפות
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להפחית את מיץ צדפות 2 כוסות. לשפשף היטב ולשטוף את הצדפות תחת מים זורמים קרים. בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מוסיפים את הצדפות, קונפי עגבניות שרי ועלי סלרי. המשך להתבשל עד עלי הסלרי נבלו ועגבניות שרי וצדפות חמים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
17
מוסיפים את עגבניות הדובדבן החצויות ואת החמאה. מערבבים את המחבת כדי להמיס את החמאה לתוך הסמרטוט ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
לסיום
19
מחלקים את רוטב מרק הצדפות בין 4 קערות, הזמנה 1/4 כוס לסיום. לחלק את ragout הצדפה בין הקערות. לאוורר את רוטב צ ' אודר צדפות שמורות עם בלנדר יד וכפית את הקצף על גבי כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
20
מקשטים עם עלי סלרי ו-2 צדפות בקונכיות שלהם ומסיימים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
21
/ n / שלא הודפס באישור מ אני אוהב את ניו יורק: מרכיבים ומתכונים על ידי דניאל Humm ווויל Guidara, 2013 Ten Speed Press / n / na יליד שווייץ, דניאל Humm החל את ההכשרה הקולינרית שלו בגיל צעיר והמשיך לבשל ברבים מהמלונות והמסעדות השווייצריים הטובים ביותר. האם זכה בכוכב מישלן הראשון שלו בגיל עשרים וארבע בתור השף הראשי של גאסטהאוס זום גופף באלפים השווייצריים. ב-2003 עבר לארצות הברית והפך לשף הראשי בקמפטון של סן פרנסיסקו.
22
מקום, שבו הוא קיבל ארבעה כוכבים מסן פרנסיסקו כרוניקל. שלוש שנים לאחר מכן הוא הפך השף הראשי של אחד עשר מדיסון פארק. / מסמור מסליפי הולו, ניו יורק, ויל גווידארה כבר שקוע בתעשיית המסעדות מאז גיל שלוש עשרה. הוא בוגר בית הספר למנהל המלונות באוניברסיטת קורנל ולמד בבית ספר קולינרי בצפון ספרד. Guidara התאמנה בחדרי האוכל של Tribeca Grill, Spago, ו-Tabla ופתח את המסעדות במוזיאון לאמנות מודרנית לפני שהפך למנהל כללי של אחד עשר Madion Park בשנת 200
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
23
אחד - עשר הכוכבים של פארק מדיסון קיבלו ארבעה כוכבים מהניו יורק טיימס, זכו בשלושה כוכבי מישלן, וקיבלו מקום מבוקש ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו. המסעדה גם קיבלה שישה פרסי ג ' יימס בירד, כולל שף על תקן Oousting ומסעדה יוצאת דופן באמריקה. ב-2011 רכשו Humm ו-Guidara את אחד-עשר פארק מדיסון ובתחילת 2012 פתחו את חללי המזון והמשקאות במלון נומאד. הם גם המחברים של אחד עשר Madison Park: The Cookbook.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.