מרק צדפות עם צדפות טריות (או משומר)
צריך מתאבן ללא גלוטן? מרק צדפות עם צדפות טריות (או משומר) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. אם יש לכם צדפות, שומן בייקון שניתנו, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 31%. מתכון צדפות מטוגנות בסגנון צריף צדפות, טרי לעומת דלעת משומר: אני שם אותם במבחן, ו מרק צדפות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים את הצדפות בסיר מלאי גדול, ויוצקים ליטר מים. מכסים את הסיר, ומביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קיטור הצדפות עד שהם פותחים, כ -10 דקות. השליכו את הצדפות שנשארות סגורות לאחר 15 דקות.
מסננים את המרק לתוך קנקן דרך מסננת בסדר רשת, ולאפשר לצדפות להתקרר עד שהם נוחים מספיק כדי להתמודד. לקטוף את הבשר מכל צדפה ולמקם אותו על קרש חיתוך. השליכו את כל הקונכיות וקצצו בגסות את בשר הצדפה.
ממיסים את שומן הבייקון בתנור הולנדי על אש בינונית. זרוק את הבייקון קצוץ לתוך הסיר, ולאפשר לו פריך בשומן החם על 5 דקות. מערבבים את הסלרי והבצל, ואז מפזרים אותם עם מלח ים. מכסים את הסיר, ומאפשרים לירקות להזיע בסיר עד שהם משחררים את הניחוח ומתרככים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת בשר צדפות קצוץ לסיר, ולאחר מכן יוצקים את מרק הצדפות השמורות.
יוצקים עוד 4 כוסות מים, טיפה עלה המפרץ, ולאחר מכן מבשלים את המרק עד תפוחי האדמה לרכך ולהיכנע בקלות כאשר פירסינג על ידי מזלג.
השתמש בכף מחוררת או זוג מלקחי מטבח כדי לקטוף את עלה המפרץ מתוך המרק, ולאחר מכן מערבבים את השמנת הכבדה. לטעום את המרק, להתאים את התיבול לפי הצורך. ואז לצקת את המרק לתוך קערות, ציפוי זה עם עשבי תיבול טריים קצוצים.