מרק צדפות שמנת
המתכון צ'אודר צדפות שמנת יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, פטרוזיליה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. נסו מרק צדפות שמנת, מרק צדפות שמנת, ו מרק צדפות קנדי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בייקון ושמן בסיר גדול על אש בינונית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן נמשך מתוך בייקון, 4 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, 4 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
יוצקים מיץ צדפות ומביאים לרתיחה, ערבוב טוב.
מוסיפים חלב, תפוחי אדמה, צדפות ורוטב חם. מתבלים במלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז, 10 עד 12 דקות.
מצקת מרק לתוך כוסות או קערות, מפזרים פטרוזיליה ומגישים חם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.