מרק קולקנון יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 768 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב סבוי, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק קולקנון, מרק קולקנון טבעוני, ו מרק קולקנון אירי ועלי טימין.
הוראות
1
מכניסים את הבייקון לסיר על אש בינונית - גבוהה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבייקון הופך את השומן שלו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מנמיכים את האש לבינונית.
3
מוסיפים את הבצל, הכרישה, תפוח האדמה והכרוב ומבשלים, מכוסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את היין ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוח האדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף גדושה פלפל לבן
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים כמה דקות עד שהמרק משיג מרקם קרמי.