מרק קותלי חזיר ועדשים
בייקון, בשר חזיר ומרק עדשים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עדשים, גזר, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו מרק בייקון ועדשים, עדשים ומרק בייקון, ו מרק עדשים עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר מן המחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בשר חזיר לטפטופים במחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הבצל ואת 4 המרכיבים הבאים (בצל דרך גזר); מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ו-6 המרכיבים הבאים (מרק דרך עלי דפנה). מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד עדשים רכים. Discard bay leaves; מפזרים בייקון ועירית רק לפני ההגשה.