מרק קציצה מיני דורש בערך 47 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 95 גרם חלבון, 87 גרם שומן, ובסך הכל 1831 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור סתיו. מתכון זה מאוכלרשת דורשת בצל, שמן זית, שמן זית וציר עוף. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 98%. מתכונים דומים: מרק קציצות טורטליני עם מיני בגטים, סיר איטי מיני מרק מינסטרונה קציצה, ו סיר איטי מיני מרק מינסטרונה קציצה.
הוראות
1
בסיר עמוק על אש בינונית מוסיפים שמן, גזר קצוץ, סלרי ובצל ועלי דפנה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים ירקות 5 או 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
3
חשפו את סיר המרק שלכם והוסיפו מרק ומים לסיר. הגבירו את האש לגבוהה והביאו מרק לרתיחה. כאשר מרק רותח, להפחית את החום קצת ולהתחיל לגלגל תערובת בשר לתוך כדורים קטנים, להפיל אותם ישר לתוך הסיר. אתה מכין כופתאות בשר שיתבשלו במרק. כשתסיימו לגלגל את הבשר, הוסיפו פסטה למרק ובחשו. מכסים ומבשלים מרק 10 דקות. כשהפסטה רכה מערבבים פנימה תרד קצוץ בקבוצות. כאשר התרד נבול לתוך המרק, המרק מוכן ומוכן להגשה. התאם את התבלינים שלך.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מגישים מרק עם לחם פריך או 4 כריכי גבינה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
5
במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה, שלבו שמן, חמאה ושום. מבשלים שום בחמאה ושמן בעדינות במשך 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסירים את תערובת חמאת השום מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
7
הניחו מחבת טפלון גדולה על הכיריים על אש בינונית גבוהה. בעזרת מברשת מאפה מברישים צד 1 של 4 פרוסות לחם בשמן שום ומניחים את הצד החמאה כלפי מטה במחבת. מעל כל פרוסה בכמויות שוות של 4 הגבינות, ומחלקים אותן באופן שווה על פני 4 הפרוסות. מעל כל כריך פרוסת לחם נוספת מוברשת בחמאת שום, בצד החמאה כלפי מעלה. הפוך את כריכי גבינת הגריל כמה פעמים עד שהגבינות נמסות ודביקות והלחם קלוי וזהוב.