מרק קציצה מקסיקני עם אורז וכוסברה
לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, סלסת עגבניות עבה, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק כדורי בשר מקסיקני, מרק כדורי בשר מקסיקני, ו מרק כדורי בשר מקסיקני.
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 בצל 3/4 כוסות, 2 שיני שום ועלי דפנה; sauté 5 דקות.
מוסיפים מרק, עגבניות עם מיצים, סלסה וכוסברה 1/4; מביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 15 דקות.
בינתיים, לשלב בשר בקר טחון, נקניק חזיר, קמח תירס, חלב מלא, ביצה, מלח, פלפל, כמון, ולאחר מכן נותר 1 בצל כוס, 2 שיני שום ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה בקערה בינונית.
מערבבים היטב. תערובת בשר צורה על ידי כף נדיבהמלאים לתוך 1-עד 1 1/4 אינץ ' כדורים.
מוסיפים אורז וקציצות למרק ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. להפחית את החום, לכסות ומבשלים עד אורז וכדורי בשר רכים, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצקת מרק לתוך קערות ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.