מרק ראובן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק ראובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ראובן, מרק ראובן, ו מרק ראובן.
הוראות
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים מרק, כרוב כבוש ועלה דפנה. כיסוי; להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים.
מוסיפים לסיר; מערבבים בקרם, חצי וחצי, בשר משומר וגבינה. מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות; לא להרתיח.
הסר עלה דפנה ולהוסיף מלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומפזרים קרוטונים. ממיסים חמאה בסיר בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך.
מוסיפים מרק, כרוב כבוש ועלה דפנה. כיסוי; להפחית את החום ומבשלים במשך 15 דקות. בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס ומים.
מוסיפים לסיר; מערבבים בקרם, חצי וחצי, בשר משומר וגבינה. מבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות; לא להרתיח.
הסר עלה דפנה ולהוסיף מלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומפזרים קרוטונים.