מרק שומר-ג'ינג'ר מיסו
מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך חמאה, משחת מיסו, שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר מיסו סובה, ו מרק ג'ינג – ר מיסו-1 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים שומר, בצל וג ' ינג ' ר. מערבבים לעתים קרובות עד שומר הוא רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
יוצקים תערובת לתוך בלנדר ולהוסיף מיסו. תסתחרר עד כמה שאתה רוצה. חזור למחבת ולהוסיף הנותרים 4 כוסות מרק. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-נמוך עד חם. מצקת לתוך קערות, ולאחר מכן להוסיף עירית.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.